Top latest Five بیماری سل در کبوتر Urban news
Top latest Five بیماری سل در کبوتر Urban news
Blog Article
● سل فعال معمولاً علائم زیادی دارد. در حالی که علائم معمولاً مرتبط با سیستم هستند، بسته به محل رشد باکتری سل، میتوانند سایر قسمتهای بدن را هم تحت تأثیر قرار دهند.
یکی از مهمترین مشکلاتی که ممکن است بیماری سلیاک برای فرد ایجاد کند، صاف کردن پرزهای روده است.
متاسفم براتون به چند دلیل: ۱_تاهیونگ اشتباهه درستش تهیونگه ۲...
عده بسیاری از افراد درگیر بیماری آسم هستند؛ اما این موضوع اصلا نگرانکننده نی...
● برخی از افرادی که به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مبتلا میشوند - باکتری عامل سل - علائم خاصی را تجربه نمیکنند.
بیماری سلیاک میتواند بر هر فردی تاثیر بگذارد. با این حال، در افرادی که دارای ویژگیهای زیر است بیشتر دیدهمیشود:
● داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب میکنند نیز میتوانند افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماری سل فعال قرار دهند.
خطر فعال شدن مجدد با سرکوب سیستم ایمنی افزایش مییابد، مانند آنچه که از آلودگی به اچآیوی ناشی میشود. در افراد مبتلا به «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» و اچآیوی، خطر فعالشدن مجدد به ۱۰٪ در سال افزایش مییابد.[۱] مطالعاتی که از طرحهای دیانای نژادهای «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» استفاده میکنند، نشان میدهند که عفونت مجدد باعث عود سل بیشتر از آنچه قبلاً تصور میشد، میشود.
بیماری سلیاک به حالتی گفته میشود که در آن فرد مبتلا در مواجهه با گلوتن، دچار حملهی خودایمنی میشود. در این حمله سلولهای ایمنی بدن به بافتهای خود فرد حمله میکنند.
زمانی که نوع بیماری در شخص مبتلا تشخیص داده میشود، پزشک میتواند خیلی سریع روند درمان را آغاز کند. در ادامه انواع این بیماری را بررسی میکنیم.
○ انجام ورزش منظم، در صورت امکان، برای ارتقای سلامت سیستم ایمنی.
سونوگرافی (اولتراسوند): اگر اعضای دیگر بدن با عفونت سل تحت تأثیر قرار گرفته باشند، به کمک سونوگرافی شکم به راحتی قابل تشخیص هستند. این روش مطمئن و بدون درد است.
سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماریهای عفونی پس از مرگ به علت اچآیوی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سالهای ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشتهاند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشتهاند.
درمان سل از آنتیبیوتیکها برای از بین بردن باکتریها استفاده میکند. درمان مؤثر سل مشکل است که به دلیل ساختار غیرمعمول و ترکیب شیمیایی دیواره سلولی میکوباکتریومی میباشد. دیواره سلولی میکروب بیماری سل سبب تخریب یاخته های بینی میشود داروها را بیرون نگه میدارد و باعث میشود که بسیاری از آنتیبیوتیکها بیاثر شوند.[۷۲] دو آنتیبیوتیکی که بیشترین استفاده را دارند ایزونیازید و ریفامپیسین هستند و درمان میتواند ماهها ادامه یابد.[۴۲] در درمان سل نهفته معمولاً تنها از یک آنتیبیوتیک استفاده میشود.[۷۳] بیماری سل فعال به منظور کاهش خطر ایجاد مقاومت در برابر آنتیبیوتیک در باکتری با ترکیبی از چند آنتیبیوتیک بهتر درمان میشود.